AcasăSPORTElizabeta Samara lupta pentru aur: romanca, in finala de simplu a CE...

Elizabeta Samara lupta pentru aur: romanca, in finala de simplu a CE de tenis de masa!

In mai putin de doua ore incepe duelul din finala de simplu a Campionatului European de tenis de masa, la finele caruia Romania are sansa sa obtina, prin priceperea si daruirea Elizabetei Samara, cea mai stralucitoare medalie!

Ultima zi a saptamanii i-a adus romancei in varsta de 26 de ani o spectaculoasa calificare in ultimul act al probei de simplu a competitiei europene desfasurate in Rusia. Vorbim despre tripla campioana europeana Elizabeta Samara, una dintre cele mai cunoscute jucatoare de tenis de masa ale Romaniei.

In prima parte a zilei, Samara a trecut de o reprezentanta a tarii gazda, Polina Mihailova, la capatul a patru seturi castigate, din cele cinci disputate. Evolutia buna si determinarea i-au asigurat constantencei un binemeritat loc in finala probei de simplu feminin a CE din Ekaterinburg.

Drept urmare, tot duminica, insa dupa-amiaza, vom afla daca Samara va obtine aurul european. Sportiva va reveni in sala de concurs, incepand cu ora 16, ora Romaniei, de aceasta data urmand sa evolueze in ultimul act al Campionatului European, contra unei sportive in varsta de 31 de ani, nascuta in China, dar care reprezinta Olanda – Jie Li.

srusa foto: Facebook

author avatar
Cristina Stefan
133 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger