AcasăSPORTEnglezii s-au saturat de Chiriches. Il fac pachet si il trimit departe!

Englezii s-au saturat de Chiriches. Il fac pachet si il trimit departe!

Chiriches se bate cu italienii de la Fiorentina pentru calificarea in optimile de finala

Oficialii lui Tottenham Hotspur au decis sa se desparta de fundasul roman Vlad Chiriches, exasperati de numeroasele probleme medicale ale acestuia.

Chiriches a lipsit sase saptamani la inceputul anului, din cauza unor probleme la spate, iar acestea au recidivat, astfel ca fundasul roman a ratat turneul pe care londonezii il intreprind, in aceasta perioada, in America de Nord.

Ingrijorati de situatia lui Chiriches, dar si de numarul mic de fundasi centrali avuti la dispozitie, cei de la Tottenham s-au reorientat si incearca inregimentarea unui fotbalist de top, printre tinte aflandu-se danezul Simon Kjaer, de la Lille, si veteranul John O’Shea, fostul fundas al lui Manchester United.

Mai mult, cei de la Tottenham se pregatesc sa se desparta de Chiriches, fundasul roman fiind la un pas de un transfer in Serie A. Florin Manea, reprezentantul jucatorului, a anuntat, la Sport.ro, ca fostul stelist este curtat de AS Roma si Fiorentina, Chiriches avand sanse mai mari sa ajunga pe Olimpico.

Se poate spune ca pretul lui Chiriches a ajuns sa fie unul derizoriu. Tottenham vrea doar 5 milioane de euro pe fundasul roman, in conditiile in care l-a luat cu 9,5 milioane de euro de la Steaua, in vara anului trecut.

author avatar
Cristi Ionita
247 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger