AcasăSPORTEuro 2016 se vede la Dolce Sport!

Euro 2016 se vede la Dolce Sport!

Milioane de romani nu vor putea vedea echipa nationala la Euro 2016, in eventualitatea unei calificari

Inca o lovitura pe piata media data de Telekom: dupa achizitionarea drepturilor tv pentru Liga Campionilor, Dolce Sport a facut acelasi lucru si cu turneul final al Campionatului European din 2016!

Milioane de romani nu vor putea vedea echipa nationala la Euro 2016, in eventualitatea unei calificari

In timp ce angajatii TVR dorm in post, iar directorul Stelian Tanase si-a tras un concediu de o luna fix in luna martie!, Telekom a licitat pentru Euro 2016 si, ce surpriza!, a castigat drepturile tv. Din totalul de 51 de partide achizitionate, 28 vor putea fi urmarite in exclusivitate doar la Dolce Sport, restul de 2e urmand a fi difuzate si pe o televiziune „free to air”. Si, dupa ce au colaborat excelent la licitatia pentru Liga Campionilor, nu este exclus ca nemtii sa-i aleaga pe noii parteneri de la Pro Tv, alaturi de care vor transmite, din toamna, cea mai tare competitie intercluburi de pe mapamond.
Cele mai bune 24 de echipe nationale se vor intalni la Campionatul European din Franta, care se va desfasura la anul, in perioada 10 iunie – 10 iulie. Reprezentativa Romaniei are sanse mari de calificare, victoria cu Insulele Feroe intarindu-i pozitia de lider in grupa F preliminara.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
119 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger