AcasăSPORTFarul Constanta, in faliment!

Farul Constanta, in faliment!

Fara fotbal pe „Farul”, prin decizia Tribunalului Constanta

Inca un club de traditie din Romania se pregateste sa puna punct activitatii. Farul Constanta spera sa promoveze in Liga 1 vara viitoare, dar s-ar putea retrage din plin campionat.

Fara fotbal pe „Farul”, prin decizia Tribunalului Constanta

Liga 2 a inceput de sapte etape, iar gruparea de la malul Marii Negre nu reuseste sa tina pasul cu fruntasele Rapid si Dacia Unirea Braila. Doar locul 6 pentru „marinari”, cu 11 puncte, sapte mai putine decat liderul Rapid.
Insa altele sunt problemele ce par fara rezolvare: Tribunalul Constanta a judecat, luni, cererea de intrare in faliment a Farului, pe care mai multi creditori au inaintat-o. Decizia a fost una favorabila, judecatorii dispunand „inceperea  procedurii falimentului debitorului”. Deja a fost numit un administrator judiciar care sa se ocupe de acest caz si, chiar daca FC Farul poate face recurs, procedurile de faliment continua pana cand vor fi suspendate de instanta! In aceeasi situatie este si FC Bihor, echipa care mai poate juca in Liga 2 pana la declararea falimentului. Farul Constanta se afla in insolventa din 2012.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
301 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger