AcasăRecomandariFC Steaua Bucuresti SA s-a inscris la LPF!

FC Steaua Bucuresti SA s-a inscris la LPF!

Obligati de Inalta Curte de Casatie si Justitie sa isi schimbe denumirea, emblema si culorile, stelistii se lauda ca au gasit solutia sa fenteze hotararea magistratilor bucuresteni.

Gigi Becali a schimbat emblema, dar n-a umblat si la numele echipei Steaua

In urma procesului intentat de Clubul Sportiv al Armatei, Steaua lui Gigi Becali a ramas fara nume si emblema, legendarul brand revenind proprietarului de drept, Ministerul Apararii Nationale. Totusi, la primul amical din cel de-al doilea cantonament al iernii, cu Sturm Graz, campioana en-titre s-a prezentat la stadion cu o noua sigla (o stea in opt colturi, pe fond galben si avand acronimul fcsb scris in mijloc), dar si cu vechea denumire, doar ca usor modificata. FC Steaua Bucuresti SA este numele ales de oficialii din Ghencea, presedintele Valeriu Argaseala declarandu-se convins ca nu vor exista probleme in acest sens: „FC Steaua Bucuresti SA, asta-i numele care va aparea pe toate site-urile, inclusiv cel al Ligii Profesioniste de Fotbal. Diferenta fata de acum este ca, pe langa Steaua Bucuresti, vor aparea FC si SA in denumire”.
In apararea lor, stelistii arata cu degetul spre echipa Liei Olguta Vasilescu, primarul din Cetatea Baniei. „Va fi cum e la Craiova, unde apare CS U in fata”, a explicat Argaseala.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
663 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger