AcasăRecomandariFederatia lui Burleanu da amenzi de miliarde

Federatia lui Burleanu da amenzi de miliarde

Comisia de Disciplina a FRF a acordat, ieri, sanctiuni totale de un miliard de lei vechi (100.000 de RON) cluburilor Petrolul Ploiesti, Steaua, Rapid si CSMS Iasi, in urma incidentelor provocate de suporterii la partidele din cadrul etapei a IX-a.

Burleanu reface bugetul Federatiei cu bani de la cluburi

Din totalul de 100.000 de lei, cea mai mare penalitate sportiva, 60.000 de lei, a primit-o Petrolul. Motivul sanctiunii il reprezinta atat introducerea si aprinderea de obiecte si materiale explozive, incendiare si fumigene, cat si scandarile xenofobe si rasiste ale suporterilor la adresa maghiarilor si Ungariei. Pentru introducerea si aprinderea de materiale explozive, incendiare si fumigene de catre galerii, au mai primit sanctiuni cluburile Steaua si Rapid,  fiecare cate 15.000 de lei. Tot pentru acelasi tip de incidente ale fanilor, CSMS Iasi s-a ales cu o amenda de 10.000 lei.
Pe de alta parte, aceeasi Comisie de Disciplina n-a gasit nimic anormal in scandarile antimaghiare auzite pe stadionul Ghencea la meciul Steaua – Astra, derby-ul etapei a IX-a. Pe 11 octombrie, la Bucuresti, se disputa partida Romania – Ungaria, din preliminariile Euro 2016.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
245 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger