AcasăRecomandariFederatia vrea sa schimbe gazonul de pe Arena Nationala pentru barajul cu...

Federatia vrea sa schimbe gazonul de pe Arena Nationala pentru barajul cu Grecia

Partida Stelei cu FC Basel, ultima disputata pe Arena Nationala pana pe 19 noiembrie, a dus la deteriorarea gazonului de pe stadionul care va gazdui meciul Romaniei cu Grecia, din barajul de calificare la Cupa Mondiala.

Echipa nationala trebuie sa beneficieze de un teren "masa de biliard" pe 19 noiembrie

De ce-i era frica, selectionerul Victor Piturca nu a scapat: suprafata de joc a Arenei Nationale se prezinta jalnic, cu trei saptamani inaintea meciului de la Bucuresti cu Grecia. Marti seara, in Liga Campionilor, 22 de fotbalisti au „arat” terenul pentru un 1-1 insuficient in ecuatia grupei E. Pe alocuri ars, cu precadere in preajma careurilor, gazonul poate fi cel mult imbunatatit, daca Primaria Capitalei ar permite unei firme profesioniste sa se ocupe de el. In caz contrar, exista informatii ca oficialii FRF analizeaza posibilitatea inlocuirii covorului de iarba. Ar fi pentru a sasea oara cand s-ar recurge la aceasta masura radicala! Ultima data, suprafata de joc a fost schimbata in septembrie, inaintea partidelor echipei nationalei, din preliminariile Cupei Mondiale, cu Ungaria si Turcia.

Pana la luarea unei decizii finale, Federatia a hotarat ca nicio formatie sa nu mai fie lasata sa intre pe stadion, tocmai pentru a se proteja gazonul.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
403 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger