AcasăSPORTFetele din echipa de Fed Cup s-au intors in tara, dupa reusita...

Fetele din echipa de Fed Cup s-au intors in tara, dupa reusita fantastica de la Montreal

Dupa succesul obtinut in meciurile contra reprezentantelor Canadei, victorii care le-au adus calificarea in Grupa Mondiala a Fed Cup, Irina Begu, Alexandra Dulgheru si tanara lor colega din echipa Romaniei, Andreea Mitu, au revenit, marti in jurul pranzului, pe taram autohton.

Aeronava care le-a adus in Romania pe jucatoarele de tenis ale caror evolutii au fost laudate, in ultimele zile, atat in presa romaneasca, dar si in cea internationala, a ajuns pe Otopeni in jurul orei 11. Fetele au povestit impresii de la competitia care le-a adus calificarea in Grupa Mondiala, dupa ce au obtinut 3 puncte in fata jucatoarelor canadiene, pe terenul acestora.

„Suntem emotionate (…) a fost o atmosfera incredibila la Monteal, publicul a venit in numar mare, ne-am simtit ca la Galati (…) a fost o experienta unica”, a marturisit Dulgheru, convinsa ca si datorita suportului publicului roman au reusit sa castige confruntarea cu canadiencele.

Dupa cum se stie deja, atat Dulgheru, cat si Andreea Mitu au reusit sa o invinga pe Eugenie Bouchard, vedeta echipei Canadei, sportiva care a fost protagonista unui episod deloc placut, cand a refuzat sa dea mana cu Alexandra, inaintea meciului, motivand ca obisnuieste sa isi salute astfel adversarele abia dupa meci, si nu inainte.

La randul sau, Andreea Mitu a amintit cat de importanta a fost sustinerea spectatorilor, in timp ce Irina Begu le-a felicitat pe colegele sale pentur reusita, marutrisind totodata ca s-a recuperat dupa accidentarea suferita.

author avatar
Cristina Stefan
104 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger