AcasăRecomandariFinal de telenovela: Piti ramane cu Burleanu!

Final de telenovela: Piti ramane cu Burleanu!

Victor Piturca ramane selectionerul echipei nationale a Romaniei, a anuntat FRF, joi, intr-un comunicat de presa. Informatia a fost confirmata ulterior chiar de antrenor, care a explicat de ce n-a semnat cu gruparea araba Al Ittihad.

Piturca a ales sa ramana pe capul lui Burleanu

Saptamana aceasta a fost marcata de negocierile purtate de Victor Piturca si oficialii clubului Al Ittihad, sositi la Bucuresti pentru a finaliza „transferul” antrenorului roman. Tratativele s-au sistat in momentul in care Razvan Burleanu, presedintele FRF, a anuntat ca nu renunta la clauza de reziliere a contractului selectionerului, cifrata la 1,4 milioane de euro.Intr-o conferinta de presa, Piturca a explicat ca el a fost cel care n-a dorit sa plece in Arabia Saudita, desi seicii erau dispusi , intr-un final, sa plateasca respectiva clauza de reziliere: „A existat o discutie despre o plecare a mea la Ittihad. Marti am avut o intalnire cu reprezentantii clubului, am discutat si a ramas ca ei sa analizeze pretentiile mele. Nu s-a intamplat lucrul asta, astfel ca miercuri am decis ca toata tranzactia sa se opreasca aici. Ma intelesesem cu presedintele FRF sa platesc, daca plec, doar 50% din acea clauza, aproximativ 750 000 de euro. Sa va spun ceva. In masina, cand eram in drum spre Federatie, mi s-a spus ca arabii sunt de acord sa plateasca clauza, dar eu deja anuntasem ca totul s-a incheiat. Daca cei de la Al Ittihad ar fi acceptat conditiile mele, sigur as fi fost plecat. De ce? Pentru ca vine un anumit moment in care trebuie sa faci acest pas. Pana la urma, cei 700.000 i-as fi platit eu, nu clubul. Ei mi-ar fid at banii pe contract, iar eu imi achitam singur clauza”.
Sub conducerea lui Victor Piturca, nationala Romaniei a debutat, duminica, la Pireu, cu o victorie, scor 1-0, in fata Greciei, in grupa F a preliminariilor pentru Euro 2016.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
170 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger