AcasăSPORTFiul lui Schumacher, pilot in Formula 4

Fiul lui Schumacher, pilot in Formula 4

Asemenea tatalui, si Mick Schumacher vrea sa fie campion de automobilism

In varsta de 15 ani, Mick Schumacher, fiul legendarului pilot Michael Schumacher, septuplu campion in Formula 1, va debuta in luna aprilie in Formula 4, urmand sa concureze pentru echipa olandeza Team van Amersfoort.

Asemenea tatalui, si Mick Schumacher vrea sa fie campion de automobilism

Anuntul a fost facut chiar de patronul echipei batave, Fritz van Amersfoort, care a precizat: „Am remarcat calitatile sale in cursele de incercari si ne bucuram in avans de reusita sezonului”.  Mick Schumacher schia alaturi de tatal sau, pe 29 decembrie 2013, in Alpii francezi, in momentul in care fostul campion german s-a lovit violent la cap de o stanca, accident care l-a bagat in coma pentru mai multe.

Michael Schumacher

Campion european en titre si vicecampion mondial de juniori la karting, Mick Schumacher urmeaza sa participe la prima dintre cele opt curse de Formula 4 ale sezonului pe 25 aprilie, la Oschersleben (nordul Germaniei). Infiintat in 2014, Formula 4 este un campionat de promovare care le permite tinerilor piloti sa capete experienta pe bolizi mai usori decat cei din Formula 1.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
158 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger