AcasăSPORTFlorin Marin se joaca "de-a v-ati ascunselea" cu patronul Rapidului

Florin Marin se joaca „de-a v-ati ascunselea” cu patronul Rapidului

Florin Marin a antrenat mai mult de 10 echipe dar sustine ca nicaieri nu a gasit atata instabilitate ca la Rapid

Instalat saptamana trecuta la conducerea tehnica a gruparii din Giulesti, Florin Marin este foarte aproape de a parasi echipa de langa Podul Grant, desi campionatul Ligii 2 nici macar nu a inceput.

Florin Marin a antrenat mai mult de 10 echipe dar sustine ca nicaieri nu a gasit atata instabilitate ca la Rapid

In incercarea disperata de a readuce Rapidul in Liga 1, Valerii Moraru, patronul giulestenilor, a cautat sa instaleze pe banca tehnica un antrenor cu nume si experienta, obiectivul promovarii formatiei sale putand astfel mai usor de indeplinit. Afaceristul moldovean si-a dorit un antrenor care sa cunoasca bine competitia interna si, in cele din urma, a apelat la serviciile lui Florin Marin, asta dupa ce pistele Petre Grigoras si Adrian Iencsi au picat. Tehnicianul de 62 de ani, ultima data la Otelul Galati, a acceptat sa revina in Giulesti dupa 39 de ani – „Flocea” a jucat la Rapid intre 1966 si 1976. Antrenorul a promis marea cu sarea, iar giulestenii se vedeau deja reveniti pe prima scena. Minunea a durat doar cateva zile. In week-end, Florin Marin a disparut, practic, din cantonamentul Rapidului de la munte. Dupa doua zile in care Valerii Moraru l-a tot bombardat cu telefoane, tehnicianul a raspuns apelurilor disperate, dand asigurari ca isi va duce la bun sfarsit intelegerea semnata, un contract scandent in vara anului viitor. Ulterior, Florin Marin s-a rasucit din nou. El se plange de faptul ca la Rapid nu exista stabilitate, si spune ca ar putea parasi din nou corabia la sfarsitul acestei saptamani. De asta data definitiv.

Saptamana decisiva

Ovidiu Burca, noul presedinte al Rapidului, este de partea antrenorului (cei doi au lucrat si la Otelul Galati), si a anuntat si este gata sa renunte la functia in care tocmai a fost investit. Totul va fi decis in cursul acestei saptamani, cand cei doi fac pressing la patron pentru rezolvarea urgenta a mai multor probleme importante. De altfel, Ovidiu Burca a si anuntat ca „trebuie sa concretizam discutiile despre jucatori. Trebuie sa definitivam lotul, urgent, si sa stabilim al doilea cantonament al verii. Pana miercuri este obligatoriu sa luam aceste decizii, altfel situatia noastra se complica”.

author avatar
Cristi Ionita
154 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger