AcasăSPORTFOTBAL: Romania - Finlanda 1-1. Calculele calificarii la Euro 2016!

FOTBAL: Romania – Finlanda 1-1. Calculele calificarii la Euro 2016!

Keseru a ratat cateva ocazii uriase impotriva Finlandei

Nationala de fotbal a Romaniei a facut un nou pas gresit in lupta pentru calificarea la turneul final al Campionatului European de anul viitor.

Keseru a ratat cateva ocazii uriase impotriva Finlandei

„Tricolorii” aveau nevoie de o victorie acasa cu Finlanda, joi seara, pentru a sta linistiti in ultima etapa, insa elevii lui Anghel Iordanescu au scos cu mare dificultate un rezultat de egalitate.

In cautarea celor trei puncte, Romania a atacat in valuri inca din primul minut, dar Claudiu Keseru sau Bogdan Stancu nu au reusit sa se concentreze la finalizare si au ratat cateva ocazii uriase.

Treptat, nesiguranta a pus stapanire pe jocul echipei noastre, iar Finlanda a inceput sa ne dea tot mai multe emotii. Inevitabilul s-a produs in minutul 67, cand Pohjanpalo l-a executat pe Tatarusanu cu un sut la colt, oaspetii reusind sa deschida scorul.

Mai mult, Finlanda a fost la un pas sa dea lovitura, oaspetii ratand cateva ocazii mari dupa ce a reusit sa deschida scorul.

Romania a egalat chinuit, in prelungiri, prin Hoban, dar impresia lasata a fost una dezolanta, semn ca „tricolorii” poate nu au ce cauta la Euro.

Duminica, in ultima etapa, Romania trebuie sa castige in Insulele Feroe pentru a fi sigura de calificarea la turneul final. Orice pas gresit ne trimite la baraj in cazul in care Ungaria se impune in Grecia.

De remarcat ca ungurii au si varianta egalului, in cazul in care Romania pierde in Feroe. Acest scenariu ar face ca cele doua echipe sa termine grupa la egalitate de puncte, iar ungurii au avantajul meciurilor directe.

author avatar
Cristi Ionita
276 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger