AcasăSPORTFOTBAL: Romania - Insulele Feroe 1-0. "Tricolorii", la un pas de EURO...

FOTBAL: Romania – Insulele Feroe 1-0. „Tricolorii”, la un pas de EURO 2016!

sursa foto: frf.ro

Nationala de fotbal a Romaniei se indreapta cu pasi mari spre turneul final al Campionatului European de anul viitor, dupa ce „tricolorii” au bifat, duminica seara, o noua victorie, 1-0 cu Insulele Feroe.

sursa foto: frf.ro

Trupa lui Anghel Iordanescu a bifat o victorie chinuita, conform tabelei de marcaj, insa disputa de la Ploiesti a fost la discretia echipei noastre.

Romania a inceput meciul in forta, iar Keseru si Rusescu l-au pus la grea incercare pe goalkeeperul Nielsen. Singurul gol al meciului a venit in minutul 21.

Sutul lui Maxim, din lateral, l-a luat prin surprindere pe Nielsen, mingea a lovit bara laterala si a sarit cu sansa la Keseru care, pe faza, a pus latul pentru a asigura trei puncte de aur echipei noastre.

Romania este lider autoritat in Grupa F, cu 13 puncte din cinci meciuri, si cum la turneul final merg primele doua clasate, directe, se poate spune ca elevii lui Anghel Iordanescu sunt, deja, la un pas de o revenire importanta la masa bogatilor.

Anghel Iordanescu indeamna, insa, la calm, pentru Romania urmand un meci foarte greu cu Irlanda de Nord, in deplasare, pe 13 iunie. Atunci, cele doua echipe isi vor disputa, practic, sefia grupului, nord-irlandezii ajungand si ei la 12 puncte, din cinci meciuri, dupa ce au trecut, cu 2-1, de Finlanda.

author avatar
Cristi Ionita
330 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger