AcasăSPORTFotbal: Steaua - Astra este finala Cupei Romaniei

Fotbal: Steaua – Astra este finala Cupei Romaniei

Dupa ce Astra Giurgiu a trecut, cu 2-1, de Petrolul Ploiesti, Steaua Bucuresti s-a calificat si ea, joi seara, in finala Cupei Romaniei la fotbal.

Pornita mare favorita in returul cu Dinamo, dupa ce se impusese in tur cu 5-2, Steaua a controlat cu autoritate prima repriza a confruntarii de pe National Arena.

Cristi Tanase a deschis scorul in minutul 22, dupa ce a fost lansat excelent de Chipciu, la limita offside-ului, si l-a executat pe Balgradean.

Steaua putea sa-si mareasca lejer avantajul, dar sutul lui Sanmartean, din stanga, a fost scos cu greu de pe linia portii, de fundasii lui Dinamo, iar Balgradean l-a blocat excelent pe Chipciu, in doua randuri.

Dupa pauza, profitand si de relaxarea din jocul adversarului, Dinamo a prins mai mult curaj si a inceput sa puna probleme, mai ales ca Stoican a fortat cu doi atacanti.

Tucudean a gresit de putin tinta in minutul 66, iar Bilinski a irosit si el doua ocazii bune, inainte ca fostul stelist Cosmin Matei sa egaleze in minutul 86.

A fost prea putin si prea tarziu. Dinamo – Steaua s-a incheiat 1-1 si trupa din Ghencea merge in finala Cupei Romaniei, unde va intalni pe Astra Giurgiu.

author avatar
Cristi Ionita
338 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger