AcasăSPORTFOTBAL: Steaua, in dificultate dupa prima mansa din turul III preliminar al...

FOTBAL: Steaua, in dificultate dupa prima mansa din turul III preliminar al UCL!

Radoi este in fata primului moment delicat in postura de antrenor

Steaua Bucuresti, campioana Romaniei la fotbal, a inceput noul sezon cu vise mari, patronul Gigi Becali anuntand ca obiectivul echipei este calificarea in optimile de finala ale UEFA Champions League.

Radoi este in fata primului moment delicat in postura de antrenor

Din pacate, ascensiunea Stelei in UCL este pe punctul de a se incheia prematur, dupa ce Steaua a facut doar 1-1 in meciul cu Partizan Belgrad, de pe teren propriu, din prima mansa a turului III preliminar.

Pe langa rezultatul negativ, trebuie precizat ca Steaua nici nu a impresionat, sarbii conducand ostilitatile pana spre final. Doar sansa a facut ca Partizan sa marcheze un singur gol, prin Vulicevic, in minutul 62.

Steaua a revenit pe final si a egalat prin capitanul Fernando Varela. S-a incheiat 1-1, iar Steaua va avea o misiune extrem de dificila saptamana viitoare, in infernul de la Belgrad.

Totusi, antrenorul Mirel Radoi isi pastreaza optimismul si spune ca, asa cum in turul II preliminar Steaua s-a calificat gratie unei victorii obtinute in deplasare, trupa din Ghencea are puterea de a repeta scenariul de la Trencin.

author avatar
Cristi Ionita
207 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger