AcasăSPORTFotbalistii romani sunt sclavi!

Fotbalistii romani sunt sclavi!

Massone nu da doi bani pe jucatorii romani

Fost tehnician al Ceahlaului, brazilianul Ze Maria a povestit in presa italiana despre aventurile traite in fotbalul romanesc.

Massone nu da doi bani pe jucatorii romani

Adus la Piatra Neamt de italianul Angelo Massone, Ze Maria a sfarsit prin a  fi dat afara chiar de angajatorul sau. In opinia brazilianului, Massone nu este altceva decat un „tepar” care crede ca fotbalistii romani nu sunt altceva decat niste sclavi. „S-a vorbit de un proiect pe termen lung si de dorinta de a se construi ceva important. In schimb am avut parte de un presedinte care trata jucatorii ca pe sclavi si sustine ca trebuie folosita mana de fier cu ei pentru ca sunt romani. Intr-o zi, Massone a impus cantonamentul pentru un meci cu Gaz Metan Medias, amenintand ca va retrage echipa din campionat si ca nu va mai plati pe nimeni daca jucatorii refuza. Cand am mers in vestiar sa le spun, jucatorii au amenintat ca nu vor intra in teren, mai ales ca nu erau platiti de doua luni. In acel moment, Massone, care era prezent la intalnire, s-a infuriat si a vorbit despre «revolta sclavilor»”.
Nici despartirea de gruparea nemteana n-a fost una lipsita de peripetii, isi aminteste Ze Maria: „Au fost momente in care nu am avut bani nici macar pentru o gustare… Eu nu mi-am luat banii de luni de zile. Cand m-a concediat, Massone mi-a spus sa plec rapid din hotel, dar sa las masina in parcare. Nu voia nici macar sa-mi plateasca biletul de avion, iar in ceea ce priveste restantele salariale mi-a zis «mai intai sa vedem cum te comporti»”.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
165 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger