AcasăSPORTFotbalistul Henry isi demoleaza casa pentru un acvariu

Fotbalistul Henry isi demoleaza casa pentru un acvariu

Casa lui Henry, aflata in nordul Londrei

Cei doi ani petrecuti peste Ocean, la formatia New York Red Bull, l-au facut pe atacantul Thierry Henrry sa-si schimbe viziunea despre cum trebuie sa arate un camin. Francezul a decis ca are nevoie acasa de un acvariu gigant.

Casa lui Henry, aflata in nordul Londrei

Jucatorul lui N.Y. Red Bull, francezul Thierry Henry, a facut un plan de remodelare a casei sale din nordul Londrei, inainte de expirarea imprumutului la Arsenal.

Thierry Henrry

Dupa cum se stie, Henry a jucat in ultimele doua luni pentru „tunari”, fiind cedat de echipa sa din MLS pentru ca, in America, sezonul se afla in pauza.

Schita acvariului lui Henry

Inainte de a pleca din Regat, francezul a tinut sa faca unele modificari casei pe care o detine in Londra. Pentru asta a angajat un celebru arhitect englez, care trebuie sa faca o treaba extrem de serioasa in imobilul de 6 milioane de lire.

Asa trebuie sa arate noua resedinta a francezului

Mai precis, trebuie sa amplaseze un acvariu de 250.000 lire, inalt de 12 metri, care va fi umplut cu 22.000 de litri de apa, unde vor inota 300 de pesti. Numai intretinerea il va costa pe Henry 12.000 de lire pe an, suma la care se adauga o inspectie de 50 de lire pe saptamana, plus 2.500 de lire, mancarea pestilor. Noua casa a lui Henrry va fi mai inalta decat cea existenta acum si va include si un bar, un mini-cinema, o piscina, dar si geamuri eco. Investitia totala se ridica la suma de 2 milioane de lire sterline, constructia fiind facuta de Sir Richard MacCormack, cel ce a realizat aripa noua a Muzeeului Stiintei, din Londra.

author avatar
Sebastian Stan
1.511 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger