AcasăSPORTFotbalistul Nicusor Bancu, operat de urgenta la Bucuresti. VIDEO cu accidentarea horror!

Fotbalistul Nicusor Bancu, operat de urgenta la Bucuresti. VIDEO cu accidentarea horror!

sursa foto: digisport.ro

CSU Craiova s-a calificat, miercuri seara, in sferturile de finala ale Cupei Romaniei, dupa ce s-a impus, cu 2-1, in confruntarea cu Viitorul Constanta.

sursa foto: digisport.ro

Oltenii au avut nevoie de prelungiri pentru a-si adjudeca victoria si, implicit, calificarea in faza urmatoare a competitiei. Baluta si Mateiu au marcat golurile oltenilor, in timp ce Tiru a punctat pentru constanteni.

Cea mai importanta faza a meciului s-a petrecut in minutul 96. Alin Seroni, fundasul Viitorului, a avut o intrare criminala asupra lui Nicusor Bancu, mijlocasul oltenilor.

Seroni a intrat cu talpa inainte, i-a prins piciorul lui Bancu pe pamant si i-a provocat o dubla fractura de tibie si peroneu. Medicii i-au imobilizat piciorul fotbalistului, care a si lesinat din cauza durerilor, iar Bancu a fost transportat de urgenta la Spitalul Municipal Craiova.

Totusi, medicii olteni si-au dat seama ca situatia este extrem de grava si au decis transportarea fotbalistului direct la Bucuresti. Joi dimineata, Bancu a fost operat la Spitalul de Urgenta Floreasca.

In alta ordine de idei, alaturi de CSU Craiova, in sferturile de finala ale Cupei Romaniei s-au mai calificat CS Mioveni, 1-0 cu Dinamo Bucuresti, Steaua Bucuresti, 1-0 cu CSMS Iasi, ASA Targu Mures, 4-0 cu Ceahlaul Piatra Neamt, si Universitatea Cluj, 3-1 cu FC Brasov.

Joi sunt programate meciurile Otelul Galati – Pandurii Targu Jiu, Rapid CFR Suceava – Petrolul Ploiesti si Rapid Bucuresti – CFR Cluj.

[youtube]rVJPNjnXm7w[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
672 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger