AcasăSPORTFRF e cu FCSB!

FRF e cu FCSB!

Desi au scris FCSB pe tricouri, jucatorii lui Radoi reprezinta Steaua, afirma Burleanu

Ministerul Apararii Nationale are parte de tot mai putin sprijin in razboiul pe care l-a declarat clubului patronat de Gigi Becali.

Desi au scris FCSB pe tricouri, jucatorii lui Radoi reprezinta Steaua, afirma Burleanu

Chiar si cu o decizie favorabila a ICCJ, MApN pare fara aliati in fata ofensivei declansate de Becali. Ultimul aliat al latifundiarului este tocmai Razvan Burleanu. Presedintele Federatiei Romane de Fotbal afirma raspicat ca el este de partea FCSB in povestea asta! Intrebat daca a primit vreo cerere de retrogradare a clubului lui Becali, asa cum CSA Steaua doreste, Burleanu a raspuns? „Nu, nu am primit nicio solicitare. Nici UEFA nu a intrebat nimic, asa ca situatiile sunt clare si subiectul nici nu ar trebui sa se mai rostogoleasca. Steaua este acolo indiferent de numele pe care-l poarta, FC Steaua sau FCSB, ea joaca in Liga 1. In momentul de fata, are ca obiectiv castigarea campionatului dupa ratarea calificarii in competitiile europene. Alte situatii din acestea halucinante va asigur ca nu au cum sa se intample!”, a reactionat cel mai important om din fotbalul romanesc.

Argaseala: „CSA ne-a refuzat inchirierea terenului din Ghencea”

Presedintele campioanei, Valeriu Argaseala (foto), dezvaluie ca CSA Steaua a refuzat sa permita accesul FCSB in baza de antrenament din Ghencea, desi clubul lui Gigi Becali dorea prelungirea contractului de inchiriere: „S-a lansat ideea ca noi am fi refuzat inchirierea mai departe a terenului de la CSA, dar este incorect. Noi i-am transmis si domnului ministru demersurile pe care le avem, sa vada si dumnealui ca noi am incercat, dar am fost refuzati sau nu am fost acceptati in Ghencea”.
Contractul de inchiriere a bazei din Ghencea dintre FC Steaua si CSA Steaua a expirat in aceasta vara. In prezent, echipa lui Mirel Radoi se antreneaza la Centrul de la Mogosoaia si disputa meciurile de pe teren propriu pe Arena Nationala.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
590 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger