AcasăSPORTGala atletismului romanesc, desfasurata la Busteni

Gala atletismului romanesc, desfasurata la Busteni

Timp de doua zile, Busteniul a fost gazda unuia dintre cele mai importante evenimente ale anului din sport, si anume Gala Atletismului Romanesc, organizat de Primaria Busteni si Federatia Romana de Atletism.

Cei aproximativ 130 de antrenori prezenti au sustinut in cadrul consfatuirii o serie de comunicari si dezbateri tehnico-metodice, insa au fost puse in discutie si subiecte legate de antidoping, postura corecta in exercitiile cu haltera, nutritia in sport etc. Fostele campioane olimpice Gabriela Szabo, Doina Melinte, Maricica Puica, Cristieana Cojocaru si Fita Lovin  i-au premiat pe cei mai buni atleti ai anului 2015: Marian Oprea, Marincu Florentina Cosmina, Rotaru Alina, Razor Bianca Denisa, Bujin Cristina, Firfirica Alin Alexandru, Gag Andrei Marius, Soare Alexandru Nicolae, Panturoiu Elena Andreea, Toader Andrei Rares, Anitei Georgiana Iuliana si Miclos Andreea.
Seara a culminat cu o petrecere pe cinste,  in care cei prezenti au savurat preparate traditionale romanesti, iar tortul tematic urias a fost primit cu aplauze de catre intreaga asistenta.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
282 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger