AcasăRecomandariGalca isi joaca postul in Europa

Galca isi joaca postul in Europa

Antrenorul campioanei a solicitat trei jucatori noi, in urma cu cateva zile, iar oficialii Stelei sunt gata sa-i satisfaca dorintele, in speranta ca echipa se va califica in grupele UEFA Champions League.

Antrenorul Stelei va fi demis daca rateaza calificarea in grupele UCL

Desi au pierdut, la lovituri de departajare, Supercupa Romaniei in fata Astrei Giurgiu, jucatorii de la Steaua sunt pe un trend ascendant, trupa din Ghencea castigand ultimele patru meciuri oficiale: 1-0 si 2-0 cu Stromsgodset, in turul III preliminar al UEFA Champions League, 2-1 cu Rapid, in optimile Cupei Ligii, si 3-1 cu Rapid, in Liga I. Chiar si asa, antrenorul campioanei, Costel Galca, s-a vaitat ca mai are nevoie de cel putin cate un jucator in fiecare compartiment. Conducatorii Stelei s-au executat rapid. Atacantul Valentin Lemnaru a semnat deja cu trupa din Ghencea, fundasul Srdjan Luchin era asteptat aseara la echipa, iar mijlocasul Nicandro Breeveld, de la Pandurii Targu Jiu, urmeaza sa fie inregimentat pentru 400.000 de euro. Mai mult, Gigi Becali si-a dat acceptul ca Steaua sa dea 100.000 de euro pentru ca fotbalistii sa evite spatiul aerian al Ucrainei si sa faca linistiti deplasarea in Kazahstan. In aceste conditii, Valeriu Argaseala, presedintele Stelei, este de parere ca Galca nu are scuze daca rateaza indeplinirea obiectivelor. Totusi, este posibil ca tehnicianul sa nu prinda toamna in Ghencea, cea ma importanta tinta fiind calificarea in grupele UEFA Champions League.

Turul cu Aktobe, pe Digi Sport

Existau temeri ca partida Aktobe – Steaua de maine, ora 18.00, din prima mansa a turului III preliminar al UEFA Champions League, nu va putea fi urmarita in Romania. In cele din urma, reprezentantii Digi Sport au anuntat ca au gasit solutia necesara pentru a transmite partida disputata intr-un oras aflat la 3.125 de kilometri de Bucuresti. Returul se joaca miercuri, 6 august, de la 20.30, pe Arena Nationala sau pe Stadionul Steaua, oficialii campioanei urmand sa decida locatia in functie de rezultatul din tur si de interesul fanilor.

 

author avatar
Cristi Ionita
213 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger