AcasăSPORTGarantat Burleanu: Romania trece de grupe la Euro 2016!

Garantat Burleanu: Romania trece de grupe la Euro 2016!

Razvan Burleanu baga mana in foc pentru echipa nationala

Echipa nationala s-a calificat la Campionatul European de pe locul 2 din cea mai slaba grupa a preliminariilor. Cu toate astea, optimismul sefului FRF este pe punctul de a atinge ridicolul.

Razvan Burleanu baga mana in foc pentru echipa nationala

Inainte sa fie transferat la FRF, Razvan Burleanu a condus Federatia de Minifotbal si e posibil sa confunde minicompetitiile la care „nationala” sa a triumfat cu duelurile de la un „european” de fotbal adevarat. Exagerat de increzator in alde Papp si Keseru, Burleanu anunta ca Romania va juca optimi de finala la turneul din Franta. „Trecem sigur de grupe la Campionatul European. Avem foarte multe obiective stabilite inca de acum sapte luni, calificarea in Franta era doar primul dintre ele”, subliniaza Burleanu, ca un avertisment trimis staff-ului echipei nationale.

Se poate chiar si cu o singura victorie

Pare greu de crezut, dar noul format al C.E., cu 24 de echipe la start, ajuta Romania. In loc de „sferturi”, acolo unde ajungeau doar primele doua clasate din fiecare grupa, prima faza eliminatorie va fi acum cea a „optimilor”; la care sunt asteptate si cele mai bune patru locuri 3 (din 6 grupe).
Cu doar o victorie si un joc al rezultatelor favorabil, Romania poate ajunge in optimile de finala.

Goian: „Nu suntem buricul pamantului”

Legitimat la Asteras Tripolis, internationalul Dorin Goian dovedeste ca nu si-a pierdut simtul realitatii, precum seful FRF. „La echipa nationala a fost un grup bun, in cadrul caruia a primat optimismul. Echipa a crezut pana in ultimul moment ca se va califica. Sa recunoastem ca nu suntem nici noi buricul pamantului, dar fotbalul s-a schimbat si trebuie sa ne bucuram pentru aceasta calificare”, a declarat Goian.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
108 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger