AcasăRecomandariGica Popescu, liber pe 5 octombrie?

Gica Popescu, liber pe 5 octombrie?

Judecatoria Sectorului 4 a stabilit pentru 5 octombrie data cand va judeca cererea de eliberare conditionata din inchisoare a lui Gica Popescu. Fostul capitan al „nationalei” executa la Penitenciarul Jilava o pedeapsa de trei ani, o luna si zece zile primita in dosarul transferurilor de jucatori.

Gica Popescu poate fi pus in libertate incepand cu saptamana viitoare

O comisie din cadrul Penitenciarului Jilava a propus, saptamana trecuta, eliberarea conditionata a lui Popescu, acesta indeplinind toate conditiile necesare, inclusiv executarea a jumatate din pedeapsa. La calcularea zilelor executate in inchisoare, comisia a avut in vedere si munca prestata de „Baci”, precum si faptul ca el a scris mai multe carti. De altfel, ca urmare a comportamentului bun avut in detentie, Popescu a beneficiat de mai multe recompense, inclusiv acordarea unor zile de permisie.
Pe 4 martie 2014, Curtea de Apel Bucuresti l-a condamnat definitiv in dosarul transferurilor din fotbal la trei ani, o luna si zece zile de inchisoare cu executare, pentru savarsirea infractiunilor de evaziune fiscala in forma continuata si spalare de bani. Totodata, fostul mare international are interdictia de a mai lucra in fotbal un an de la data eliberarii din imchisoare.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
265 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger