AcasăRecomandariGigi Becali isi scrie biografia

Gigi Becali isi scrie biografia

Inchis la Penitenciarul de la Poarta Alba, patronul clubului Steaua isi umple timpul liber lucrand la o carte autobiografica. Lansarea pe piata este preconizata pentru primavara anului viitor.

Gigi Becali este fara indoiala cel mai excentric personaj din Romania
"Memoriile" lui "Giovanni" Becali ar reprezenta, cu siguranta, un best-seller

Memoriile lui Gigi Becali ar putea reprezenta cel mai asteptat moment literar in 2014. La Poarta Alba, latifundiarul din Pipera profita de timpul liber pentru a sta singur in camera de detentie, unde prefera sa-si scrie toate gandurile si amintirile in locul derularii unor activitati comune cu alti detinuti. In privinta continutului, chiar daca, deocamdata, nimeni nu-l cunoaste, este de banuit ca familia si ortodoxismul vor ocupa capitole aparte in carte, insa Becali poate atinge si alte subiecte mult asteptate de public, cum ar fi relatiile cu diferiti politicieni sau oameni de afaceri, ori „razboaiele” duse in subteranele fotbalului romanesc. Privita exclusiv din acest unghi, „Autobiografia…”, de G.Becali, produce, deja, frisoane in unele cercuri, de teama dezvaluirilor care pot fi facute.

Nu in ultimul rand, preocuparea pentru scris il ajuta pe Gigi Becali la completarea dosarului de eliberare conditionata, o astfel de activitate contand in ochii magistratilor care vor analiza cererea sa.

Si varul Giovanni lucreaza la „Memorii”

In varsta de 61 de ani si cu o si mai mare experienta de viata, Ioan Becali are si el in plan lansarea unei biografii. Nume cu greutate in manageriatul sportiv, „Giovanni” lucreaza la carte de cativa ani, insa, din diverse motive, a evitat pana acum finalizarea ei.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.356 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger