AcasăRecomandariGigi Becali se bate cu vrajitoarele

Gigi Becali se bate cu vrajitoarele

Dupa ce Laurentiu Reghecampf a plecat in Arabia Saudita cu fizioterapeutul german Thomas Neubert, la jucatorii campioanei Romaniei au aparut tot mai des probleme medicale, iar oficialii din Ghencea nu gasesc solutii pentru a remedia problema.

Mariana Kovacevic a facut parte din staff-ul Ghanei la Campionatul Mondial

Mai toti fotbalistii importanti ai Stelei au acuzat probleme medicale in acest sezon, si in special leziuni musculare, spre disperarea actualului antrenor, Costel Galca. Tehnicianul s-a vazut nevoit sa improvizeze, iar acest lucru l-a costat puncte importante in campionat si o calificare in grupele UEFA Champions League. Galca le-a transmis superiorilor ca este musai sa gaseasca o solutie, insa campioana Romaniei nu dispune de fondurile necesare pentru a-i asigura antrenorului un staff pe masura. Ultima solutie gasita de oficialii campioanei este, conform fanatik.ro, realizarea unui contract de colaborare cu celebrul vraci de la Belgrad, Mariana Kovacevic. Iasmin Latovlevici si Cristian Tanase au vrut chiar sa mearga pe banii lor la „vrajitoarea” ce a pus rapid pe picioare o multime de fotbalisti celebri. Totusi, Gigi Becali, patronul Stelei, nici nu vrea sa auda de o asemenea solutie.

Gigi Becali nu vrea sa auda de prezenta "vrajitoarelor" la echipa

Cunoscut drept un fervent sustinator al Bisericii, afaceristul nu se incredere in „manevrele oculte” ale vraciului din Belgrad si i-a amenintat pe toti cei care au contract cu Steaua, jucatori sau oficiali ai clubului, ca vor fi dati afara daca insista pe aceasta tema.

Dragomir le plange de mila

In ciuda divergentelor pe care le-au avut de-a lungul timpului, Dumitru Dragomir, fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a cautat in permanenta sa tina aproape de Gigi Becali. Iar acum, cand patronul Stelei este la inchisoare, Dragomir le plange de mila stelistilor. „Singurul club din Liga I care nu are datorii la stat este CS Universitatea Craiova. Chiar si Steaua are datorii mari. De cand Gigi e la inchisoare, banii nu mai curg ca de obicei, iar ratarea calificarii in grupele UEFA Champions League i-a costat enorm. Au noroc ca celelalte echipe nu au stiut sa profite”, a spus fostul sef al LPF.

author avatar
Cristi Ionita
338 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger