AcasăSPORTGino Iorgulescu reinfiinteaza cuplajele!

Gino Iorgulescu reinfiinteaza cuplajele!

Gino Iorgulescu vrea sa creasca interesul pentru Cupa Ligii

Fotbalul romanesc merge spre progres intorcandu-se cu 30 de ani in urma, pe vremea cand faceau furori celebrele cuplaje interbucurestene.

Gino Iorgulescu vrea sa creasca interesul pentru Cupa Ligii

Cu ocazia tragerii la sorti a meciurilor din faza semifinalelor Cupei Ligii (Steaua – Astra si Dinamo – Pandurii), presedintele Ligii Profesioniste, Gino Iorgulescu, a declarat ca intentioneaza sa ceara acordul cluburilor pentru revenirea la cuplajele fotbalistice din anii ’80, cand pe fostul „23 august” se jucau derby-uri intre Steaua, Dinamo, Rapid si Sportul Studentesc, cu peste 70.000 de spectatori in tribune. „Voiam sa le propun cluburilor ca meciurile sa se joace in cuplaj. Turul si returul ar urma sa se desfasoare pe Arena Nationala in aceeasi zi. Vor fi probleme la banii din bilete, dar putem sa facem un algoritm. Avem acordul televiziunilor, mai trebuie sa vedem ce spun cluburile. Ma gandesc ca e un eveniment si trebuie sa incercam sa ridicam nivelul de interes al Cupei Ligii. Cluburile decid, vom afla saptamana aceasta”, a explicat Gino Iorgulescu.
Daca cluburile vor refuza propunerea, atunci semifinalele Cupei Ligii se vor disputa in dubla mansa, pe 16-17 februarie si 11-12 martie.

author avatar
National
113 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger