AcasăSPORTGino si Oli isi deschid doua restaurante la Londra

Gino si Oli isi deschid doua restaurante la Londra

Fostul patron al echipei FC National si antrenorul gruparii Al Ain se pregatesc sa inaugureze doua localuri „Trattoria Il Calcio” in capitala Angliei. In plan este si „atacarea” Principatului Monaco.

Gino Iorgulescu

Detin in Bucuresti un lant de restaurante „Trattoria Il Calcio”, dar nu se multumesc cu atat.

Cosmin Olaroiu

Gino Iorgulescu si Cosmin Olaroiu cauta sa se extinda si pe plan international, cu intentia de a-si urca  localurile cat mai sus in ghidul Michelin.

"La Caricatura", restaurant inaugurat de un italian in urma cu 63 de ani

Pentru asta, Londra este orasul ideal; capitala europeana de anvergura, important centru financiar, gazda a numeroase evenimente din absolut toate domeniile, destinatie preferata pentru miliardarii/ vedetele planetei.

Inlocuiesc „Mangosteen” si „La Caricatura”

Aici se va deschide primul "Ristorante Il Calcio" din Londra

Pe Old Bromton Road, la numarul 241, in Earls Court, se va deschide in curand primul „Ristorante Il Calcio” din Regatul Unit.

Trattoria Il Calcio, un lant de restaurante cu specific italian

In prezent, aici functioneaza restaurantul thailandez „Mangosteen”, spatiul fiind incadrat de o pizzerrie italiana si un cafe-bar. Cealalta locatie se afla la 10 minute de mers cu masina, pe North Audley Street 33, in apropiere de Piccadilly Street, Constitution Hill si mai ales de Buckingham Palace. La aceasta adresa, pana de curand exista un restaurant italian, „La Caricatura”, inaugurat in 1949 de un emigrant din Piacenza.

Concurenta pentru Gordon Ramsay

Pentru londonezi, cele doua zone sunt echivalentul Dorobantilor din Bucuresti, vorbim despre strazi intesate de restaurante de lux, magazine de firma si vizitatori de renume. Numai pe North Audley Street, concurenta pentru Iorgulescu si Olaroiu este compusa din 29 de localuri, printre care le reamintim doar pe cele doua (Maze si Maze Grill) conduse personal de Gordon Ramsay, probabil cel mai renumit si apreciat bucatar din lume.

Investitie de un milion de euro

Intreaga afacere a necesitat o investitie de aproximativ un milion de euro, bani cheltuiti in mod egal cu cele doua restaurante. Personalul de la „Ristorante Il Calcio” va fi compus in majoritate din romani, acestia urmand a fi angajati in posturile cheie, de bucatari sefi si manageri.

Urmeaza Monte Carlo si  Dubai

Gandurile celor doi oameni de fotbal se indreapta spre Principatul Monaco, zona exclusivista de pe litoralul Marii Mediterane si, de cativa ani, resedinta a catorva dintre miliardarii Romaniei. Cu ajutorul printilor arabi, pe care si i-a apropiat in cei cinci ani de cand antreneaza acolo, Cosmin Olaroiu cauta sa deschida un restaurant „Trattoria Il Calcio” si in Dubai, probabil cel mai bogat, dar si scump oras al planetei.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.484 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger