AcasăSPORTGrecu nostru e mai cu mot!

Grecu nostru e mai cu mot!

Constantin Grecu poate fi „arma secreta” a lui Piturca in duelul de la Atena

Pentru debutul echipei nationale in preliminariile Euro 2016, selectionerul Victor Piturca s-a pregatit luni de zile, a judecat drept si-a ales lotul de 23 de jucatori cu care spera sa cucereasca Atena.

Constantin Grecu poate fi „arma secreta” a lui Piturca in duelul de la Atena

Fortat de mai multi factori externi (accidentari sau fotbalisti iesiti din forma), Piturca a recurs la cateva alegeri care pe romani i-au surprins, iar pe greci au darul sa-i bulverseze total. Duminica, 7 septembrie, arma secreta a „tricolorilor” pe arena „Karaiskakis”, poate fi Grecu. Constantin Grecu, fundas la Dinamo – club aflat in insolventa, echipa lipsita de obiectiv si implicit motivatie. Alte alegeri care se pot dovedi inspirate sunt Andrei Prepelita (Steaua), Gabriel Enache (Astra) si Vlad Achim (Ceahlaul). Dintre stranieri, nu lipsesc consacratii Pantilimon (rezerva la Sunderland), Tatarusanu (presa italiana anunta ca Fiorentina vrea sa-l imprumute), Chiriches (Tottenham a-ncercat o vara-ntreaga sa scape de el, dar nu l-a ofertat nimeni), Goian („spionul” nostrum de la Asteras Tripolis) si Pintilii (vedeta echipei Al Hilal).
In alta ordine de idei, Victor Piturca a vorbit, ieri, intr-o conferinta de presa, despre importanta duelului cu Grecia: ” Grecia este considerata echipa cea mai valoroasa din grupa. O victorie ar fi pentru noi cat o calificare, sansele de a merge in Franta s-ar mari considerabil. Nu cred ca este o revansa dupa ce s-a intamplat la baraj, este doar un meci important pentru ambele echipe. Grecii, exceptand trei-patru, nu au partide in picioare, iar asta e un atu de partea noastra. Ca sa nu mai vorbesc ca ei au participat la Cupa Mondiala si eu stiu ce inseamna lucrul asta”.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
117 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger