AcasăSPORTHagi: „Il vreau pe Cernat!”

Hagi: „Il vreau pe Cernat!”

Cernat l-a incantat pe Hagi prin forma aratata in ultimele partide

In cautarea unui jucator de picior stang capabil sa faca diferenta in meciurile importante, Gica Hagi a pus ochii pe Florin Cernat, mijlocasul formatiei Otelul Galati.

Cernat l-a incantat pe Hagi prin forma aratata in ultimele partide

Chiar daca Viitorul nu are inca o trupa de cupele europene, Hagi cauta sa-si intareasca echipa de pe acum pentru a putea ataca primele locuri din Liga 1 in sezonul viitor. „L-am dorit pe Florin Cernat in iarna. In vara, nu stiu, e secret… glumesc. Normal ca imi doresc intotdeauna un stangaci”, admite proprietarul Viitorului, care vede in Cernat „ solutie foarte buna pentru noi, un jucator de care sunt foarte interesat”. In opinia „Regelui”, fostul coordonator de la Dinamo Kiev are calitati pe care nu le gasesti la niciun alt mijlocas din campionat, „Florin dezechilibreaza, paseaza, e bun in ultimii 30 de metri. Sa joace cat mai mult, ca o fi la noi, ca o fi in alta parte, nu e nicio probleme. Eu tot o sa gasesc un stangaci, trebuie! Deocamdata, il am pe Ianis, dar Ianis da cu ambele”.

Gica Hagi

La 35 de ani, Florin Cernat mai poate face fata in Liga 1 si chiar la partidele din preliminariile cupelor europene, considera Gica Hagi: „Nu stiu daca ma bat cu Steaua si Dinamo pentru Florin, poate ma bat, nu stiu. Nu conteaza doar bugetul, conteaza si perspectiva. Cernat e un jucator bun, care chiar daca are varsta de 35 de ani demonstreaza ca e in forma”.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
111 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger