AcasăSPORTHagi: „Lucian, nu renunta, vei fi iar campion!”

Hagi: „Lucian, nu renunta, vei fi iar campion!”

Hagi il indeamna pe Bute sa ridice privirea din pamant si sa boxeze in continuare

Chiar daca toti cei trei arbitri i-au dat meci pierdut cu englezul James DeGale, pentru multi romani Lucian Bute ramane un invingator.

Hagi il indeamna pe Bute sa ridice privirea din pamant si sa boxeze in continuare

Printre cei care cred asta se numara si Gica Hagi, patronul-antrenor al Viitorului Constanta. „Regele” ii transmite lui Bute sa nu renunte, deoarece va mai avea sansa sa lupte pentru centura cu diamante. Intr-un mesaj postat pe Facebook, Hagi il indeamna pe pugilistul galatean sa isi continue cariera fiindca mai are multe de spus in boxul profesionist: „Nu te lasa, Lucian Bute! Romanii cred in tine si vei fi din nou campion. Multa bafta!”.
Lucian Bute a fost invins de britanicul James DeGale, prin decizia unanima a arbitrilor, intr-un meci disputat la Quebec (Canada), miza fiind IBF la supermijlocie. Toti cei trei arbitri-judecatori au decis victoria lui DeGale (117-111, 116-112, 117-111), publicul canadian fluierand copios la aflarea deciziei. Lucian a mai boxat de patru ori la Quebec si spera ca a cincea oara sa-si recupereze centura pe care a detinut-o mai bine de patru ani si jumatate, intre octombrie 2007 si mai 2012. Unul dintre succesele lui cele mai importante a fost la 5 noiembrie 2011, cand l-a invins pe Glen Johnson, in sala Colisee Pepsi, in fata a peste 15.000 de spectatori. In varsta de 29 de ani, campionul olimpic DeGale (21 de victorii, o infrangere, 14 KO) a intrat in posesia centurii IBF in luna mai, la Boston, dupa ce l-a invins pe americanul Andre Direll.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
129 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger