AcasăSPORTHagi vede Viitorul in Europa League

Hagi vede Viitorul in Europa League

Hagi si-a propus sa joace cu FC Viitorul in cupele europene

Revelatia ultimelor etape in Liga 1 si-a depus dosarul de participare in cupele europene, iar ultimele rezultate arata ca Gica Hagi n-a gresit deloc cand a facut acest pas.

Hagi si-a propus sa joace cu FC Viitorul in cupele europene

Dupa 2-0 cu Astra Giurgiu (a patra victorie consecutiva pentru FC Viitorul), clubul patronat de cel mai mare fotbalist roman din istorie a urcat pe locul 6 in clasament, cu 41 de puncte. Cum Petrolul si CS Universitatea Craiova nu pot participa in Europa League, Hagi spera sa prinda pozitia a 3-a, care ar trimite echipa sa in preliminariile E.L.
Totusi, sambata, dupa victoria cu Astra, tehnicianul Viitorului a fost precaut in declaratii, afirmand ca, deocamdata, formatia sa n-a realizat nicio performanta: „Suntem aproape de evitarea retrogradarii. Bucuria e foarte mare. Patru meciuri si 12 puncte cu adversari care au fost in Europa. Chiar daca jucam din 3 in 3 zile, echipa demonstreaza ca lupta. Sunt lucruri fantastice facute de copiii astia. Trebuie sa ne bucuram de acest moment bun. Putem sa ne uitam si mai sus, dar intotdeauna trebuie sa fim atenti si concentrati, sa pastram spiritul pe care il avem pe teren. Inainte primeam multe goluri si marcam putine. Acum situatia merge bine. Avem o strategie clara si formam un grup puternic. Sunt un antrenor tanar. Sunt la inceput. Incercam sa ne obisnuim cu victoriile pe care vi le-am promis cand am venit la echipa. Jucam foarte bine in momentul de fata”. In urmatoarea runda, FC Viitorul ar putea bifa a 5-a victorie consecutiva daca se impune in deplasarea de la Galati, cu Otelul, lanterna rosie a campionatului.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
133 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger