AcasăSPORTHalep a invins-o pe Begu si joaca in semifinale, la Madrid!

Halep a invins-o pe Begu si joaca in semifinale, la Madrid!

Spectaculosul meci romanesc din sferturi, de la Madrid Open, a avut-o castigatoare pe Simona Halep, plecata din startul editiei din acest an a turneului din postura de a sasea favorita la obtinerea trofeului. Asadar, Halep a trecut de Begu tocmai in semifinalele de la Madrid.

Infruntarea Halep -Begu  a fost un real spectacol pe teren, dar si un duel la nivel de tensiune, in randul suporterilor care au urmarit cu sufletul la gura meciul romancelor, impartindu-si sustinerea pentru cele doua compatrioate.

In cele din urma, cum avea sa exista o singura castigatoare, cea care merge mai departe in penultimul act al competitiei este Halep, constanteanca aflata pe locul 7 WTA, care a avut un plus de experienta in fata Cameliei Begu, sportiva clasata pe pozitia 34 in totul mondial, Simona obtinand victoria cu 6-3, 0-6, 6-1.

Dupa aproximativ o ora de joc, scorul era egal, in sensul in care Simona si-a adjudecat primul set, iar Irina a furnizat surpriza de a castiga la zero setul doi, rezultat care a mentinut-o, practic, in lupta catre un mult-dorti loc in semifinale. In setul decisiv, Simona a fost cea care a punctat prima, castigand apoi si al doilea si al treilea game. Dupa o ora si jumatate de la inceperea jocului, tabela arata 4-1 pentru Halep, care a dominat, fara dar si poate, acest al treilea set. Simona si-a adjudecat apoi si celelalte doua puncte de care avea nevoie pentru a incheia meciul cu o victorie.

sursa foto: Facebook/Simona Halep

author avatar
Cristina Stefan
166 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger