AcasăSPORTHalep a jucat intr-un picior cu Kvitova!

Halep a jucat intr-un picior cu Kvitova!

Simona Halep a dat totul pentru Romania, in meciul cu Cehia

Ca sa nu mai fie acuzata ca refuza sa joace pentru echipa Romaniei in Cupa Federatiei, Simona Halep a facut mai multe sacrificii, iar in weekend a intrat pe teren in meciul cu Cehia.

Simona Halep a dat totul pentru Romania, in meciul cu Cehia

Si a facut-o intr-un picior, dupa cum dezvaluie George Cosac. Presedintele FR Tenis sustine ca Simona Halep a evoluat accidentata in meciul de duminica, impotriva Petrei Kvitova: „Inaintea partidei, am intrat in vestiar. Simona nu putea sa mearga. Repet, nu putea sa mearga, nu sa alerge! A trimis pe cineva sa-i cumpere pantofi de sport cu un numar mai mare doar ca sa isi poata pune bandeje la degete. Numai ea stie prin ce chinuri a trecut. 90% dintre sportivi nu ar fi intrat pe teren in asemenea conditii, dar ea isi doreste mereu sa joace bine si sa castige pentru Romania. Dupa primul meci, pierdut cu Pliskova, a plans toata seara”.
Simona Halep a castigat in trei seturi, scor 6-4, 3-6, 6-3, meciul cu Petra Kvitova si a facut 2-1, la general, pentru Romania. Monica Niculescu si dublul Mitu/Olaru au pierdut ultimele doua partide, iar Cehia s-a calificat in semifinalele FED Cup.

Posibil meci cu SUA, la baraj

Adversara Romaniei in barajul pentru mentinerea in Grupa Mondiala a Fed Cup va fi aleasa, azi, la Londra, prin tragere la sorti, dintre Australia, Belarus, SUA (foto) si Spania, echipe care au castigat in weekend meciurile din primul tur al Grupei Mondiale II.  Meciul este programat in zilele de 16 si 17 aprilie. Australia a invins Slovacia cu 3-2, la Bratislava, Belarus a dispus cu 3-2 de Canada, la Quebec, echipa SUA s-a impus cu 4-0 in fata Poloniei, in Hawaii, iar Spania a castigat cu 4-0 in fata Serbiei, la Kraljevo.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
638 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger