AcasăSPORTHalep a semnat cu Dedeman pe 500.000 de euro

Halep a semnat cu Dedeman pe 500.000 de euro

Simona Halep se declara pregatita sa atace turneele americane

Cel mai important nume din sportul romanesc intra in „colectia” Dedeman, companie aflata de cateva luni in plina ofensiva de marketing.

Simona Halep se declara pregatita sa atace turneele americane

Simona Halep a semnat, ieri, cu Dedeman, devenind al doilea nume sponsorizat de firma fratilor Paval, dupa Razvan Burleanu. Despre presedintele FRF s-a zvonit ca si-ar fi sustinut campania electoral din primavara cu banii companiei din Moldova. Oficial, insa, doar contractul cu Federatia este real si in derulare.
La conferinta de presa, Simona Halep a vorbit despre turneele la care urmeaza sa ia parte in luna august: „Voi pleca in America, pentru turneul de la Cincinnati, apoi la New Haven, apoi US Open. Sunt refacuta complet si voi incepe in curand antrenamentele de tenis. Am inceput antrenamentele fizice. Am puterea de munca sa incep sezonul american, care nu este usor, dar am incredere ca va fi bine si acolo. Sunt jucatoare foarte puternice in circuit, de aceea spun ca, desi sunt aproape de primul loc, totodata sunt departe. Joc meci de meci cu gandul sa ajung la Turneul Campioanelor”.
Contractul semnat cu Dedeman, in valoare de 500.000 de euro pe an, este al doilea pe care il are in derulare Simona Halep, dupa cel cu Adidas.

 

author avatar
National
251 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger