AcasăRecomandariHalep alearga prin zapada, Bouchard face plaja in Caraibe

Halep alearga prin zapada, Bouchard face plaja in Caraibe

Simona Halep, locul 3 in clasamentul WTA, a declarat in dese randuri ca joaca tenis din placere, iar pentru ea acest sport reprezinta tot ce este mai important in viata.

In timp ce Halep trage tare prin zapada, Bouchard are grija sa se bronzeze uniform

Ca nu sunt doar vorbe goale o dovedeste atitudinea romancei din acest final de sezon. In loc sa-si rezerve un final de an 2014 relaxant, intr-o mare statiune turistica, Simona s-a refugiat in Carpati, acolo unde se antreneaza de zor pe pantele din Poiana Brasov. Zilnic, romanca alearga zeci de kilometri si combina pregatirea in aer liber, pe ninsoare, cu sedintele in sala. Si face toate astea chiar daca pana la urmatorul turneu, din ianuarie (la Sydney, in Australia), mai este o luna si ceva!
In tot acest timp, cealalta stea a tenisului in devenire se relaxeaza la soare. Eugenie Bouchard a ales ca destinatie o insula din arhipelagul Caraibelor si are grija ca in fiecare zi sa-si actualizeze contul de Facebook cu poze de pe plaja. Canadianca nu pare nicidecum preocupata de pregatirea viitorului sezon, mai cu seama ca 2014 a fost cel mai bun an din cariera; de pe locul 32, ocupat in decembrie 2013, a urcat pana pe 7, pozitia pe care o ocupa dupa participarea la Turneul Campioanelor, din Singapore.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
440 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger