AcasăSPORTHalep da pe dinafara de romanism

Halep da pe dinafara de romanism

Simona Halep cauta impacarea cu romanii care i-au apreciat rezultatele

Gata criticile la adresa Romaniei, pentru Simona Halep aceasta este cea mai frumoasa tara din lume si locul ideal de petrecere a timpului liber.

Simona Halep cauta impacarea cu romanii care i-au apreciat rezultatele

Iar romanii, de unde pana mai ieri erau rautaciosi, acum sunt niste fini observatori ai tenisului care si atunci cand ii critica jocul o fac din spirit constructiv. N-ati inteles nimic, asa-i? De vina este PR-ul care i-a conceput Simonei Halep mesajul de impacare cu natiunea romana.
A treia jucatoare a lumii a revenit la sentimente mai bune fata de Romania. Ieri, printr-un mesaj transmis pe Facebook, machedoanca a transmis multumiri tuturor celor care i-au scris mai ales dupa eliminarea de la Wimbledon (turul 1, invinsa de Jana Cepelova). „Vreau sa va multumesc tuturor celor care mi-ati scris si m-ati incurajat in ultima perioada. Vreau sa va multumesc si pentru critici, pentru ca, in definitiv, orice critica poate fi constructiva daca reusim sa o primim asa cum trebuie. I am powered by Romania”, a scris Simona.
Dupa ce a pierdut jocul cu Jana Cepelova (locul 106 WTA), Halep s-a lansat intr-un atac neprovocat de nimeni la adresa romanilor: „Mi-e greu sa ma intorc acum in Romania. De obicei revin in tara dupa un turneu, dar acum nu as face acest lucru, vreau sa vad ce optiuni am pentru vacanta, vreau sa merg undeva in strainatate. Initial, am fost surprinsa sa aud reactii negative despre mine in Romania, dar acum sunt obisnuita. Nu mai e o problema, nu ma intereseaza ce zic oamenii. Nu trebuie sa dau explicatii nimanui”.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
261 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger