AcasăRecomandariHalep incheie 2014 pe locul 3

Halep incheie 2014 pe locul 3

Calificarea in semifinalele Turneului Campioanelor este dublata de inca o veste buna: Simona Halep va incheia anul 2014 pe pozitia a 3-a in clasamentul feminin.

Simona Halep are un 2014 de vis

In clipa de fata, batalia pentru ultima treapta a podiumului WTA se da intre Petra Kvitova (locul 3) si Simona Halep. Ca sa faca rocada cu jucatoarea din Cehia, romanca are nevoie de o victorie in plus fata de Kvitova la Turneul Campioanelor, realitate deja consemnata: Simona s-a impus in ambele partide (cu Bouchard si Williams), in timp ce detinatoarea titlului la Wimbledon are un singur succes, cu Sarapova (joi, 7-5, 6-2). In plus, fata de adversara ei din Constanta, debutanta la competitia gazduita anul acesta de Singapore, Petra Kvitova este obligata sa apere cele 530 de puncte primite anul trecut pentru atingerea fazelor semifinalelor.
Sambata, Simona Halep va juca in semifinale, calificarea fiind obtinuta ieri, in meciul dintre Williams si Bouchard (era nevoie ca sportiva din Canada sa castige un singur game). Pana atunci, romanca o va intalni vineri pe Ana Ivanovici, in ultimul joc din Grupa Rosie, decisiv pentru stabilirea clasamentului final.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
693 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger