AcasăRecomandariHalep intra in cursa pentru cele 6 milioane $ de la Turneul...

Halep intra in cursa pentru cele 6 milioane $ de la Turneul Campioanelor

Clasata in prezent pe locul 2 in topul WTA, constanteanca Simona Halep (22 de ani) nu mai poate rata participarea la Turneul Campioanelor, cea mai tare competitie din tenisul feminin.

imona Halep va infrunta la Turneul Campioanelor cele mai bune jucatoare din WTA

Chiar daca va pierde toate meciurile urmatoare, Simona are asigurata prezenta in competitia care va debuta pe 20 octombrie, in Singapore. Dupa Virginia Ruzici si Irina Sparlea, sportiv de la malul Marii Negre este a doua jucatoare din istoria Romaniei inscrisa pe tabloul de la Turneul Campioanelor. „Intotdeauna a fost un vis al meu sa evoluez la «Finala WTA». Am avut un mare succes in acest an si abia astept sa evoluez impotriva celor mai bune jucatoare din lume, la Singapore”, a declarat Halep. La randul ei, Stacey Allaster, presedintele executiv al WTA, a elogiat rezultatele Simonei din ultimele doua sezoane: „Ascensiunea ei a fost incredibila, devenind una dintre jucatoarele de elita”.
In 2014, Simona Halep a castigat doua turnee (Doha si Bucuresti), a jucat finalele de la Madrid si Roland Garros si a atins faza semifinalelor la
Wimbledon si Indian Wells . A 44-a editie a Turneului Campioanelor se va disputa in Singapore, incepand cu data de 20 octombrie, si are premii totale in valoare de 6 milioane de dolari.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
323 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger