AcasăSPORTHalep paraseste Roland Garros, dupa ce a pierdut meciul din optimi

Halep paraseste Roland Garros, dupa ce a pierdut meciul din optimi

Pauza fortata, cauzata de ploaie, nu a fost deloc de bun augur pentru romanca. La reluarea infruntarii din optimi, contra australiencei Samantha Stosur, Simona a parut tensionata, astfel ca a pierdut neasteptat primul set 6-7.

Meciul intrerupt din cauza ploii, la scorul 5-3 pentru Halep, s-a reluat abia marti in jurul pranzului, in conditiile in care nici luni, cand fusese reprogramat initial, duelul de pe zgura nu s-a putut disputa, tot ca urmare a vremii nefavorabile.

A fost 2-0 pentru australianca aflata pe locul 24 WTA, in debutul setului secund. Simona a redus din diferenta, insa Samantha a punctat din nou, castigandu-si clar serviciul si aducand scorul la 3-1. Constanteanca aflata pe locul 6 WTA a servit apoi si a incheiat punctul cu un as, reusind sa mai redreseze situatia: 3-2. Din pacate, stopii de ploaie si-au facut din nou aparitia in zona arenei, astfel ca meciul a fost intrerupt, la ora 13.49, ora Romaniei.

In aplauzele spectatorilor aflati pe terenul 1 de la Roland Garros, meciul s-a reluat la 16.34, ora Romaniei, cu australianca la serviciu. Adversara Simonei a castigat punctul, apoi tabela a aratat 4-3 pentru Stosur. Din pacate pentru romanca, adversara sa a castigat si urmatoarele doua puncte, adjudecandu-si infruntarea din optimi, scor 7-6, 6-3.

Ca urmare, Stosur merge mai departe in competitia din cadrul French Open 2016, in timp ce Simona nu-si vede implinit visul de a reitera performanta de acum doi ani, cand a jucat finala la Roland Garros.

sursa foto: Facebook/Simona Halep

author avatar
Cristina Stefan
122 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger