AcasăRecomandariHalep, pasionata de matematica

Halep, pasionata de matematica

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a scris de mana raspunsurile la intrebarile pe care i le-au pus organizatorii turneului de la New Haven.

Halep si-ar fi dorit sa urmeze cursurile Facultatii de matematica

La randul lor, acestia au publicat pe site-ul oficial al competitiei de categorie Premier pagina scanata, pe care au primit-o prin e-mail. Halep le-a spus americanilor ca ii place sa mearga la cumparaturi si la restaurante in New Haven, ca adora mancarea italiana si ii place sa-si faca singura clatite si ca, dintre mancarurile romanesti, salata de vinete este favorita ei. Despre muzica pe care o asculta, Simona a spus ca ii plac ABBA, Scorpions, Nikka Costa si London Grammar. Intrebata de alte hobby-uri, Halep a mentionat filmele, pescuitul si masinile frumoase. Romanca a adaugat ca si-ar fi dorit sa urmeze cursurile Facultatii de matematica, in cazul in care nu ar fi avut o cariera in tenis, si ca nu are timp sa urmareasca seriale TV. A treia jucatoare a lumii mai prefera ciocolata vaniliei, cainii pisicilor, lovitura de rever serviciului si loviturii de dreapta, precum si mersul la cinematograf si la teatru vizionarii filmelor pe reteaua Netflix.
Castigatoare in 2013 a Connecticut Open, Halep este jucatoarea cel mai bine clasata care si-a anuntat prezenta la editia din acest an a turneului de la New Haven, programat intre 23 si 29 august, chiar inaintea US Open.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
277 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger