AcasăSPORTHalep, pe Broadway

Halep, pe Broadway

Fara niciun titlu de Grand Slam in palmares, dar chiar si asa un star international in tenisul feminin. Imaginea Simonei Halep vinde si vinde bine chiar la New York, poate cea mai importanta metropola a planetei!

Romanca este prezenta in aceste zile in orasul in care peste 20 de milioane de oameni isi mai fac timp si de munca atunci cand nu vaneaza pokemoni. Intr-un moment de relaxare, Halep a mers la shopping pe Broadway, iar la unul dintre magazine o vitrina era „tapetata” cu chipul Simonei. Un poster urias, apartinand sponsorului personal Adidas, o infatisa pe constanteanca purtand echipamentul producatorului german.

Antrenorul australian Darren Cahill n-a ratat prilejul de a-si fotografia eleva in acel moment. „Uite, Simona Halep a ajuns si pe Broadway!”, a scris Cahill pe contul personal de Twitter.

Altfel, si anul acesta Simona Halep a fost invitata sa participe la Taste of Tennis. Este vorba despre o actiune in care bucatari celebri sunt ajutati de starurile tenisului sa gateasca mancare ce urmeaza a fi scoasa la licitatie in scopuri caritabile. Alaturi de romanca, la Taste of Tennis au mai luat parte Serena Williams si Caroline Wozniacki.

Kirsten Flipkens in turul 1 la US Open

Prezenta Simonei Halep la New York are legatura cu turneul de la US Open, ultimul Mare Slem al anului. A 5-a jucatoare a lumii va intra pe teren marti, impotriva belgiencei Kirsten Flipkens (68 WTA), in fata careia are un scor de 4-0 la intalnirile directe. In turul 2, Simona poate da peste Lucie Safarova, iar apoi traseul se complica intrucat Halep a fost plasata pe culoarul Serenei Williams, cu care poate juca in sferturile de finala.

Tot marti are meci si Monica Niculescu (cu Barbara Strycova, 19 WTA), in timp ce Irina Begu joaca luni, cu Lesia Tsurenko (80 WTA). Tot atunci se disputa si duelul romanesc de la Flushing Meadows – Sorana Cirstea vs. Ana Bogdan.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
198 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger