AcasăSPORTHalep - Radwanska 6-2, 6-2! Urmeaza finala cu Serena Williams

Halep – Radwanska 6-2, 6-2! Urmeaza finala cu Serena Williams

Simona Halep s-a calificat in finala Turneului Campioanelor, dupa ce s-a impus de o maniera categorica, scor 6-2, 6-2, in semifinala cu Agnieszka Radwanska.

Halep si-a revenit dupa infrangerea suferita vineri, in fata Anei Ivanovic, si a facut spectacol in disputa cu Agnieszka Radwanska, intr-un meci pe care l-a dominat de la un capat la celalalt.

Jucatoarea noastra nu i-a dat nicio sansa adversarei, raportul loviturilor castigatoare fiind net favorabil romancei, 26-4.

Simona s-a impus in 68 de minute si se pregateste pentru finala de vis, de duminica, impotriva Serenei Williams, liderul mondial. Americanca a revenit de la 0-1 la seturi pentru a se impune, cu 2-6, 6-3, 7-6, impotriva danezei Caroline Wozniacki.

Simona Halep si Serena Williams s-au intalnit si in grupe, cand jucatoarea noastra a obtinut o victorie categorica, 6-0, 6-2. Interesant este ca Serena a trecut de grupe cu largul concurs al Simonei, care a luat un set in confruntarea cu Ana Ivanovic si a pus astfel serios umarul la calificarea americancei.

In afara de meciul din grupe, de la Singapore, Simona si Serena s-au mai intalnit de trei ori si de fiecare data s-a impus americanca. Daca in 2011, la Wimbledon, Serena a pierdut un set, 3-6, 6-2, 6-1, anul trecut, in cele doua intalniri directe, americanca s-a impus fara drept de apel, 6-3, 6-0 la Roma si 6-0, 6-4 la Cincinnati.

author avatar
Cristi Ionita
123 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger