AcasăSPORTHalep si Cirstea promit victoria cu Serbia

Halep si Cirstea promit victoria cu Serbia

Simona Halep si Sorana Cirstea sunt cele mai bune jucatoare din Romania ale momentului

Componentele echipei de Fed Cup a Romaniei, Simona Halep, Sorana Cirstea, Monica Niculescu si Irina Begu, s-au aratat pregatite sa aduca victoria in meciul cu Serbia, din play-off-ul pentru Grupa Mondiala II a competitiei, care va avea loc sambata si duminica la Arenele BNR din Bucuresti.

Simona Halep si Sorana Cirstea sunt cele mai bune jucatoare din Romania ale momentului

Liderul echipei, Simona Halep, a recunoscut ca exista o presiune pentru ea, dar doreste sa aduca doua puncte echipei noastre in meciurile de simplu cu Serbia: ”Viata mea s-a schimbat mult de cand ocup locul 5 mondial. Pentru mine este o presiune sa fiu prima jucatoare in echipa Romaniei. Vreau sa aduc doua puncte pentru Romania si pentru asta voi da totul pe teren. Prioritar pentru mine este insa sa joc cu bucurie, sa arat cel mai bun tenis al meu. Imi place mult sa se cante imnul Romaniei, s-a mai intamplat asta o data pentru mine, la o competitie de junioare si mi-au dat”. ”A fost pentru mine o pauza destul de lunga, dar a trebuit sa fac acea interventie chirurgicala”, a mai spus Halep, care a jucat ultima oara in urma cu o luna, cand a pierdut in semifinalele turneului de la Indian Wells (14 martie).

Sorana Cirstea

Sorana Cirstea (locul 27 WTA) a explicat ca ”pe hartie jucam cu cel mai puternic adversar din competitie, dar nu ne focalizam pe adversar, ci pe evolutia noastra. Este o situatie noua pentru noi, sa fim impreuna dupa atatea evolutii ca jucatoare in turnee. Trebuie sa facem totul pentru un rezultat bun, va asigur ca o sa fie partide frumoase”.
Meciul Romania – Serbia se joaca sambata si duminica, la Arenele BNR, din Capitala, si conteaza pentru Grupa Mondiala II a Fed Cup.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
352 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger