AcasăRecomandariHalep si Tecau, sejur la Rio

Halep si Tecau, sejur la Rio

Proaspat castigator al Turneului Campionilor, Horia Tecau se gandeste, deja, la urmatoarea competitie de mare anvergura in tenisul profesionist.

Horia Tecau si Simona Halep fac pereche in proba de dublu mixt

Si, cum pentru orice sportiv Jocurile Olimpice reprezinta telul suprem, este si firesc ca Tecau sa isi planuri pentru Rio. Unde va merge alaturi de Simona Halep, deja traditionala lui partenera in proba de dublu mixt. Ca sa fie in forma pentru Olimpiada, Tecau si Halep vor juca impreuna la cel putin un turneu de Grand Slam, cel mai probabil Roland Garros.
„Pentru anul urmator, da, ne gandim sa evoluam in echipa la Jocurile Olimpice. Si poate ca vom reusi sa facem si cateva meciuri la un Grand Slam, inainte de Olimpiada. E o mare sansa si o mare onoare pentru noi sa concuram la Rio. Cred ca este cea mai buna optiune pentru fiecare, ca sa intram la mixt. Simona trebuie sa joace la mixt ca sa avem o echipa, fiindca e un draw foarte mic pentru mixt la J.O. Ar fi grozav daca ea va fi motivata sa joace si va dori sa joace”, a declarat Tecau, potrivit „treizece.ro”.

Mergea, pe 7 in ierarhia de dublu

Invingatori la Turneul Campionilor, Horia Tecau si Jean-Julien Rojer au incheiat anul 2015 pe primul loc in clasamentul echipelor de dublu, cu 7.810 puncte. Finalistii de la Londra, Florin Mergea (foto) si Rohan Bopanna, au urcat pana pe pozitia a 7-a, cu 4.435 de puncte. In clasamentul individual de dublu, Tecau a urcat trei pozitii si a incheiat anul 2015 pe locul secund, dupa brazilianul Marcelo Melo, cu 7.420 de puncte. Si Mergea a urcat trei pozitii in aceasta ierarhie si ocupa locul 11, cu 5.290 de puncte. La simplu, cel mai bine clasat roman este Marius Copil, locul 164 in lume!

author avatar
Laurentiu Teodorescu
681 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger