AcasăSPORTHamza a ales Steaua!

Hamza a ales Steaua!

Hamza a fost golgheterul Petrolului in urma cu doua sezoane

Primul transfer important al Stelei in vara va fi cel al atacantului tunisian Younes Hamza, fostul „varf” al Petrolului Ploiesti.

Hamza a fost golgheterul Petrolului in urma cu doua sezoane

Ajuns in Bulgaria, la Ludogoret Razgrad, Hamza si-a mandatat impresarul sa negocieze cu Steaua, iar oferta campioanei Romaniei l-a multumit pe fotbalistul in varsta de 28 de ani.
Cum Raul Rusescu se va intoarce din vara la FC Sevilla, club de care apartine, Hamza a devenit prima optiune a bucurestenilor pentru intarirea compartimentului ofensiv. Faptul ca a mai evoluat in Liga 1 (si a facut-o foarte bine – 34 de goluri in 52 de partide jucate pentru Petrolul Ploiesti) a contat in alegerea oficialilor din Ghencea, care tin cont si de prietenia pe care Hamza o are cu cativa fotbalisti stelisti. Unul dintre ei, brazilianul Guilherme, a vorbit despre posibilitatea de a fi din nou coleg de echipa cu atacantul tunisian: „Nu stiu nimic despre negocierile dintre cele doua parti, de asta trebuie sa se ocupe staff-ul si conducerea. Younes Hamza e un mare jucator, am fost colegi la Petrolul. Daca vine la Steaua, e sigur ca ne va ajuta foarte mult”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
178 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger