AcasăSPORTHanescu s-a prabusit pe teren la turneul de la Rennes

Hanescu s-a prabusit pe teren la turneul de la Rennes

Hanescu, epuizat dupa un 2015 incarcat de turnee

Momente de groaza in Franta, la Rennes, acolo unde se desfasoara un turneu de tenis cu premii totale in valoare de 85.000 de euro.

Hanescu, epuizat dupa un 2015 incarcat de turnee

Victor Hanescu a fost nevoit sa abandoneze turneul dupa ce a cazut pe teren si s-a lovit destul de grav. Romanul trebuia sa joace in turul 1 cu Marius Copil, insa, pe fond de oboseala acumulata si slabiciune fizica, i s-a facut rau si a suferit un lesin. „Hane” si-a pierdut cunostinta si a cazut ca secerat, lovindu-se puternic la barbie. Organizatorii au chemat imediat ambulanta, cand au vazut ca Victor are fata plina de sange, iar tenismenul roman a fost transportat de urgenta la un spital. Hanescu va fi supus unor investigatii amanuntite pentru a se stabili cu exactitate care a fost cauza acestui incident. „Am avut un accident la un antrenament, dar acum sunt bine si ma intorc acasa”, a reactionat Hanescu ieri dupa-amiaza.
La 34 de ani si ajuns pe locul 186 in lume, Victor Hanescu pare a acuza oboseala unui sezon extrem de incarcat, cu turnee disputate pe aproape toate continentele.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
99 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger