AcasăRecomandariHaos la Targu Mures: Pleaca DAN, vine DNA!

Haos la Targu Mures: Pleaca DAN, vine DNA!

Vicecampioana Romaniei este ultima grupare din Liga 1 intrata pe mana procurorilor anticoruptie. DNA ancheteaza modul in care finanteaza echipa autoritatile locale din Targu Mures.

În numai o zi, ASA Tg. Mureș a pierdut și jucătorii, și antrenorul

Cu 48 de ore inainte de disputarea Supercupei, la ASA nu mai era sigura nici macar prezenta echipei pe teren, la Constanta, pentru meciul cu Steaua.
Antrenorul Dan Petrescu va intra in istorie cu jocul de maine: va fi primul, dar si ultimul pe banca vicecampioanei! Imediat ce a aflat despre problemele clubului (conturi blocate de DNA), „Bursucul” s-a decis sa dea curs ofertei venite de la Jiangtsu Sainty. Ocupanta locului 6 in China i-a oferit un contract pe doi ani, cu un salariu de doua milioane de euro pe sezon – de opt ori mai mult decat primeste acum la Targu Mures. „Pleaca imediat dupa Supercupa!”, afirma apropiatii lui Petrescu. Despartirea este confirmata indirect si de Bogdan Mara, noul presedinte al ASA-ului: „Nu stiu ce va face Dan, totul se va lamuri miercuri seara, la finalul partidei cu Steaua”.
Nu doar antrenorii fug de ASA, ci si jucatorii. Primul plecat de la Targu Mures este Vasile Maftei, care i-a anuntat pe oficialii clubului ca nu accepta diminuarea salariului. Decisi sa-si rezilieze contractele mai sunt si Banel Nicolita si Pablo Brandan.

Galca sau Miriuta?

Dupa Dan Petrescu, conducerea clubului ASA viseaza tot la un nume din „Generatia de Aur”. Favorit sa preia echipa este chiar Costel Galca, rivalul din sezonul trecut, care a reusit „tripla” cu Steaua. In cazul in care pica si varianta Galca, la Targu Mures ar putea ajunge Vasile Miriuta, liber de contract dupa experienta maghiara (Gyor).

Sechestru asigurator pe conturi

In urma unui control financiar ce a avut loc la sediul ASA Tg.Mures in perioada 2014-2015, conturile clubului au fost blocate. „Conducerea ASA a informat jucatorii si echipa tehnica asupra faptului ca, temporar, conturile clubului au fost blocate. In aceste conditii, clubul va regandi strategia viitoare a intregii echipe, dar prioritar va fi achitarea restantelor catre jucatori”, este anuntul facut de oficialii vicecampioanei.

China, taramul fagaduintei pentru romani

Ziua si transferul in China pentru romani. Dupa ce Cristi Tanase a semnat cu Tianjin Teda, iar Dan Petrescu se pregateste sa faca acelasi lucru cu Jiangtsu Sainty, ieri s-a mai consemnat un transfer. Golgheterul ultimei editii a campionatului Ucrainei, Eric Bicfalvi are oferta de la Liaoning Whowin, locul 14 in prima liga chineza.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
812 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger