AcasăSPORTI-au aratat neamtului igrasia de la Mogosoaia

I-au aratat neamtului igrasia de la Mogosoaia

La Federatia Romana de Fotbal e lege sfanta: orice a lasat in urma lui fostul presedinte e cah! „Greau mostenire” pe care o aduce mereu in discutie Razvan Burleanu a insemnat, de fapt, doua baze sportive de ultima generatie si un sediu pentru FRF – „Casa Fotbalului” – ca o gradina botanica. Apropo de plante si flori, stiti ce se aude ca intrebau castigatorii alegerilor din martie 2014, cand au pus piciorul in cladirea de langa fostul „23 August”? „Da’, ce, ma, Nasu’ asta era horticultor? De ce sunt atatea plante pe aici?”. In doi ani de guvernare Razvan Burleanu, la cele doua centre (Mogosoaia si Buftea) a aparut igrasia, iar peisagistica este una de SNSPA – buruieni si plante uscate.

Ocupati cu gasirea unui antrenor care sa accepte un salariu de milionar, profesionistii de la FRF au uitat de problemele curente ale fotbalului. Altfel, suntem convinsi ca ce s-a petrecut duminica nu s-ar fi petrecut in veci. Germanul Christoph Daum a fost dus sa viziteze bazele sportive de la Mogosoaia si Buftea, privirea agera a noului selectioner cazand fix pe igrasia aparuta in cateva camere!

Daum a cerut reparatii urgente in cantonamentul echipei nationale, Burleanu a promis ca se rezolva pana la meciul cu Muntenegru, din septembrie (preliminariile C.M. 2018). Ne intrebam, totusi, de ce a fost nevoie sa vina neamtul ca specialistii de la FRF sa puna mana pe bidinea?

  • Conducerea FRF a lasat de izbeliste mostenirea lui Mircea Sandu;
  • In cateva camere ale bazei sportive de la Mogosoaia a aparut igrasia;
  • Plante uscate, flori ofilite, balarii la Buftea – peisagistica de SNSPA?;
  • Noul selectioner a cerut reparatii urgente in cantonamentul echipei nationale.
author avatar
Laurentiu Teodorescu
277 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger