AcasăSPORTIancu si Radoi se iubesc iar amandoi

Iancu si Radoi se iubesc iar amandoi

Gabi Iancu este vazut, iar, drept noul star al campioanei (sursa foto stiri.botosani.ro)

A fost in mai multe randuri aproape sa zboare din trupa campioanei, dar a adus victoria la Botosani, sambata seara, si este vazut, din nou, drept o mare speranta a echipei.

Gabi Iancu este vazut, iar, drept noul star al campioanei (sursa foto stiri.botosani.ro)

Povestea de „dragoste” dintre atacantul Gabriel Iancu si staff-ul campioanei Steaua Bucuresti este una cu nabadai. Sefii din Ghencea au incercat sa scape de fotbalistul de 21 de ani in speranta ca astfel vor obtine finantare pentru achizitionarea jucatorilor William de Amorim si Denis Alibec, de la Astra Giurgiu. Iancu a fost dat cand la Poli Timisoara, cand la Viitorul Constanta, cand la FC Voluntari. Patronul Gigi Becali i-a spus verde in fata ca „zbori din echipa pentru ca trebuie sa le facem loc lui De Amorim si Alibec”, iar antrenorul Mirel Radoi s-a plans apropiatilor ca Iancu are mari probleme la nivel comportamental si valoarea nu-l recomanda pentru campioana. Inceputul de sezon a parut sa le dea dreptate sefilor din Ghencea. Totusi, Iancu a avut nevoie de un singur gol, de trei puncte ce-i drept, pentru a readuce mierea in relatia lui cu Gigi si Radoi. Atacantul a executat perfect o lovitura libera in deplasarea de la Botosani, castigata cu 1-0, si sefii sai au sarit din nou sa-i dedice osanale. Gigi Becali este din nou convins ca „Iancu are talent si valoare. Va pleca pe multe milioane de euro in strainatate”.

Evolutia atacantului il pune in dificultate pe Radoi, care trebuie sa-i gaseasca loc in echipa lui Iancu

Chiar daca l-a deranjat viata extrasportiva a fotbalistului si Radoi, incantat de bijuteria de la Botosani, a ajuns sa exclame ca „Iancu e jucatorul Stelei si va ramane aici. Are calitati extraordinare”.

Acuze dure: „Tot timpul creeaza probleme!”

Confruntarea de la Botosani, dintre doua reprezentante ale Romaniei in cupele europene, a fost, evident, una tensionata. Alexandru Tudor, centralul partidei, a pus si el umarul gratie stilului de a conduce ostilitatile. Cei mai inflacarati la adresa fluierasului au fost oficialii botosanenilor, care i-au reprosat mai multe decizii, inclusiv neacordarea unui penalty. „Domnul Tudor creeaza stari de tensiune aiurea si tot timpul creeaza probleme. E greu sa joci contra Stelei in asemenea conditii. Daca mai au parte de asemenea arbitraje, sigur nu vor avea probleme in a castiga titlul”, a afirmat Leo Grozavu, antrenorul lui FC Botosani.

Avantaj Steaua! Sarbii sunt la pamant!

Desi nu a stralucit in meciul tur cu Partizan Belgrad, 1-1, de pe teren propriu, Steaua Bucuresti pastreaza sanse mari de a accede in play-off-ul UEFA Champions League. Si nu pentru ca trupa lui Mirel Radoi ar practica un fotbal perfect, ci mai degraba pentru ca sarbii au mari probleme inainte de retur (miercuri, ora 21.30, live pe PRO TV). Partizan a suferit, sambata, o infrangere urata, 2-3 la modesta Novi Pazar, iar esecul nu le-a picat deloc bine celebrilor „Grobari”, ultrasii duri ai sarbilor. Elevii lui Zoran Milinkovic au fost amenintati ca vor fi urcati pe garduri, daca rateaza, din nou, calificarea in grupele UEFA Champions League, astfel ca fotbalistii de la Partizan vor juca sub o presiune imensa in returul cu Steaua.

author avatar
Cristi Ionita
182 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger