AcasăSPORTIi fac statuie lui Pancu!

Ii fac statuie lui Pancu!

Considerat cel mai mare fotbalist rapidist din istorie, Daniel Pancu va avea parte de ceva cu care nu se pot mandri multi jucatori: o statuie amplasata in fata stadionului pe care s-a consacrat.

Daniel Pancu, un idol pentru galeria Rapidului

Suporterii giulesteni nu mai stiu cum sa-si arate atasamentul fata de atacantul ajuns la 37 de ani. Ultima idee reprezinta un gest unicat in fotbalul romanesc: un grup de fani strange bani pentru ridicarea unei statui care sa-l reprezinte pe Daniel Pancu. Monumentul il va reprezenta pe idolul tribunelor imbracat in tricoul alb-visiniu si avand mingea la picior.
Firesc, „ultrasii” vor ca statuia lui Pancu sa fie amplasata in fata stadionului „Giulesti-Valentin Stanescu”, locul in care fostul international a marcat zeci de goluri. „Da, asa este! Am auzit si eu ca fanii vor sa-i faca statuie lui Pancu. Este si normal, merita. Daniel reprezinta un model demn de urmat pentru toti fotbalistii tineri. Devotamentul lui pentru culorile alb-visinii nu are limite. Ii voi sustine pe suporteri in acest demers fara nicio problema”, a declarat finantatorul Valerii Moraru. In 10 sezoane bifate pentru Rapid, „Pancone” a marcat 32 de goluri in 135 de partide.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
174 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger